Language

Alb

Baze cu dozare pentru prepararea înghețatei cu aromă de lapte/frișcă.
Dettagli
Code Produs
AI70XI Biancolatte 50
AI70BF Bianca 50 N
AI70AE Biancolatte 50 S.A.
AI70YS Base Gold 50 F.C.
AI70AF Fiocco di Panna
AI70XK Nature 100
AI70XZ Biancolatte 100 F.C.
AI70XP Biancolatte 100
AI70XQ Biancolatte 100 S.A.
AI70XV Superlatte 100
AI70YD Superpanna
AI70YT Bază Nuvole 100
AI70AI Bază Arlecchino
AI70AX Bază Amabile
AI70AU Bază Gold 100 F.C.
AI70AK Biancolatte 125 S.A.
AI70XR Biancolatte 150
AI70AS Biancolatte 150 S.A.
AI70YF Nature 150 S.A.
AI70YX Biancolatte 160 S.A.
AI70XO Biancolatte 250
AI70BK Biancolatte 500
AI70AD Biancolatte plus
AI70AH SuperVeg
AI70CB Bianca zero
AI70BD Feel good
AI70BM SSmarty 450 G.A. (nou)
AI70BN Smarty 500 G.V. (nou)
Format Weight Pcs. CARACTERISTICI DOZAJ CARACTERISTICI TEHNICE
Pungă 2 kg 6 Bază pentru prepararea înghețatei cu lapte/frișcă fără grăsimi 50 g per litru de lapte + 230/240 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, certificare Halal
Pungă 2 kg 6 Bază naturală fără agenți de emulsifiere și grăsimi vegetale 1 l de lapte + zahăr 230/250 g + bază 50 g Fără gluten, fără agent de emulsifiere, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte
Pungă 2 kg 6 Bază pentru un gust de lapte/frișcă fără grăsimi și arome 50 g per litru de lapte + 230/240 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte, certificare Halal
Pungă 2 kg 6 Amestec fără grăsimi vegetale pentru utilizare atât la cald, cât și la rece 50 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald și la rece, cu grăsimi din lapte, certificare Halal
Pungă 2 kg 6 Bază cu dozare 40g cu notă de vanilie pentru prepararea unei înghețate caracterizate de gustul de smântână proaspătă 40 g per litru de lapte + 215/230 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald și la rece, cu grăsimi din lapte
Pungă 2 kg 6 Bază fără agenți de emulsifiere cu încorporare de aer excepțională, realizată numai din ingrediente naturale 100 g per litru de lapte + 245 g de zahăr + 200 g de smântână + 25 g de lapte praf cu conținut scăzut de grăsimi Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, fără agenți de emulsifiere, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte
Pungă 2 kg 6 Bază bogată în grăsimi și proteine pentru o înghețată excelentă 100 g100 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald și la rece, cu grăsimi din lapte și vegetale
Pungă 2 kg 6 Bază pentru prepararea unei înghețate catifelate cu aromă de lapte 100 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte
Pungă 2 kg 6 Bază pentru prepararea unei înghețate catifelate fără arome 100 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale, certificare Halal
Pungă 2 kg 6 Bază de lapte/smântână pentru o textură tartinabilă excelentă 100 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr 100 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr
Pungă 2 kg 6 Bază pentru o înghețată cremoasă de tip „cornet” 100 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale
Pungă 2 kg 6 Amestec vegetal fără grăsimi pentru o înghețată excelentă 100 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte
Pungă 2 kg 6 Bază cu un gust intens de smântână, ideală pentru gustul Fiordilatte 100 g per litru de lapte + 230/250 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale
Pungă 2 kg 6 BaseBază cu o notă de vanilie, pentru o fixare excelentă în tigaie 100 g per litru de lapte + 245 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi vegetale
Pungă 2 kg 6 Bază pentru utilizare atât la cald, cât și la rece 100 g per litru de lapte + 225/245 g de zahăr Fără gluten, utilizare la cald și la rece, cu grăsimi din lapte și vegetale
Pungă 2 kg 6 Bază ideală pentru o înghețată cremoasă de tip cornet 125 g per l lapte + 250 g zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din grăsimi vegetale și din lapte
Pungă 2 kg 6 Bază care garantează o înghețată extrem de cremoasă 150 g per l de lapte + 225 g de zahăr + 50 g de smântână Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale, certificare Halal
Pungă 2 kg 6 Bază ideală pentru o înghețată cremoasă de tip cornet fără arome 150 g per l lapte + 200/220 g zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale, certificare Halal
Pungă 2 kg 6 BaBază cu ingrediente naturale și fără arome 150 g per l de lapte + 245 g de zahăr + 215 g de smântână Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, fără agenți de emulsifiere, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte
Pungă 2 kg 6 Amestec cu materii prime selectate fără arome și grăsimi vegetale 160 g per l de lapte + 215 g de zahăr + 175 g de smântână Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte, certificare Halal
Pungă 2 kg 6 Bază bogată din lapte și smântână care se utilizează numai cu apă, pentru a obține o înghețată cremoasă cu gust de lapte 250 g per l de apă (pentru o înghețată mai cremoasă înlocuiți 1/4 din apă cu lapte) + 250/270 g de zahăr Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale
Pungă 10 kg 2 Bază cu dozaj mare pentru o înghețată foarte cremoasă 1 l of1 l de apă + 500 g de produs Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale
Pungă 2,5 kg 6 Bază cu dozaj foarte mare, care trebuie procesată la cald. 330 g de Biancolatte Plus + 670 g de apă Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale
Pungă 2 kg 6 Base to make a vegan gelato with a Baza pentru prepararea de înghețată vegană cu un gust excelent 200 g la un litru de apă clocotită + 230/250 g de zahăr + 0,1 l ulei de floarea-soarelui Vegan, fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi vegetale, fără lapte
Pungă 0,85 kg 10 Bază completă fără adaos de zahăr pentru prepararea de înghețate pe bază de smântână Bază completă fără adaos de zahăr pentru prepararea de înghețate pe bază de smântână Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte
Pungă 1,5 kg 6 Full vegan base with stevia and no added Bază complet vegană cu stevia, fără zahăr adăugat Bază complet vegană cu stevia, fără zahăr adăugat Vegan, fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi vegetale
Pungă 2,5 kg 6 PoBază sub formă de pulbere pentru prepararea de înghețată fără proces de pasteurizare 450 de amestec + 900 g de apă caldă (50°) + 150 g de smântână Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale
Pungă 2,5 kg 6 Bază sub formă de pulbere pentru prepararea de înghețată fără proces de pasteurizare 500 de amestec + 1 l de apă caldă (50°) Fără gluten, fără grăsimi hidrogenate, utilizare la cald, cu grăsimi din lapte și vegetale

Altri prodotti

Basi a dosaggio
Alb

Baze cu dozare pentru prepararea înghețatei cu aromă de lapte/frișcă.
Basi a dosaggio
sacchetto generico di base in polvere completa alla frutta per gelatieri professionisti Baze sub formă de pulbere cu dozare pentru înghețată de fructe

Baze cu dozare pentru prepararea înghețatei cu aromă de fructe.

Produsele noastre

Gama largă de produse Martini Professional este concepută pentru a satisface nevoile celor care lucrează cu pasiune în domeniile cofetăriei, panificației, înghețatei, Ho.Re.Ca. și serviciilor alimentare.

Artizanii și restauratorii găsesc soluții rapide și eficiente în liniile specializate de produse din Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato și Martini Food Service.

Această ofertă completă se bazează pe know-how-ul Unigrà, o companie fondată de Luciano Martini în 1972, lider în comercializarea uleiurilor și grăsimilor alimentare, margarinelor și produselor semifabricate pentru industria alimentară și de cofetărie.

Fiecare produs este dezvoltat, ambalat și distribuit respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. Dezvoltarea unor soluții inovatoare permite profesioniștilor să își îmbunătățească eficiența și creativitatea, surprinzându-și constant clienții.

Atenția acordată materiilor prime, utilizarea metodelor tradiționale, înțelegerea nevoilor clienților, colaborarea cu specialiști de renume și utilizarea tehnologiilor avansate în procesele de producție fac din Martini Professional partenerul ideal pentru cofetari, brutari, maeștri gelatieri, restauratori, baristi, hotelieri, firme de catering, comercianți ambulanți și operatori de street food.