header-mobile-logo
Language
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa
SELECTION

Flat Butter

Linia Burro de la Master Martini pentru creme, aluaturi fermentate și biciuite, produse de patiserie turnate și biciuite.

Punctele de topire specifice tipurilor permit o prelucrabilitate mai ușoară și aplicarea corectă a diferitelor formate.
Rezultatul este o palatabilitate excelentă, moale sau crocantă a cremelor, aluaturilor, produselor de patiserie scurte și plasticitate și flocozitate a croissantelor, a produselor de patiserie cu foi și a produselor de patiserie cu aluat sfărâmicios; toate acestea combinate cu un gust și o aromă unice.

Translated with DeepL.com (free version)

Dettagli
Cod Produs
ABU3CA Unt de patiserie 82% grăsime
ABU3DA Unt de patiserie 82% grăsime
ABU5AA Unt de patiserie 82% grăsime
ABU5AA Unt de patiserie 82% grăsime
Format Ambalaj Paletizare Utilizare
Bloc de 2,5 kg Cutie de 10 kg (4 x 2,5 kg) Creme, aluaturi fermentate și biciuite, prăjituri scurte modelate și biciuite. Punct de topire: 30-32 °C
Bloc de 10 kg cutie de 10 kg Creme, aluaturi fermentate și biciuite, prăjituri scurte modelate și biciuite. Punct de topire: 30-32 °C
1kg pachet plat Cutie de 10 kg (10 x 1 kg) Croissante, produse de patiserie daneze, produse de patiserie pufoase dulci și sărate. Punct de topire: 34-36 °C.
Pachet plat de 2 kg Cutie de 10 kg (5 x 2 kg) Croissante, produse de patiserie daneze, produse de patiserie pufoase dulci și sărate. Punct de topire: 34-36 °C.

Altri prodotti

Burro per pasticceria
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa Flat Butter

Linia Burro de la Master Martini pentru creme, aluaturi fermentate și biciuite,...
Burro per pasticceria
Confezione burro per pasticceria 82% Unt vrac

Calup de unt pentru patiserie, ideal pentru creme, aluaturi dospite și...

Produsele noastre

Gama largă de produse Martini Professional este concepută pentru a satisface nevoile celor care lucrează cu pasiune în domeniile cofetăriei, panificației, înghețatei, Ho.Re.Ca. și serviciilor alimentare.

Artizanii și restauratorii găsesc soluții rapide și eficiente în liniile specializate de produse din Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato și Martini Food Service.

Această ofertă completă se bazează pe know-how-ul Unigrà, o companie fondată de Luciano Martini în 1972, lider în comercializarea uleiurilor și grăsimilor alimentare, margarinelor și produselor semifabricate pentru industria alimentară și de cofetărie.

Fiecare produs este dezvoltat, ambalat și distribuit respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. Dezvoltarea unor soluții inovatoare permite profesioniștilor să își îmbunătățească eficiența și creativitatea, surprinzându-și constant clienții.

Atenția acordată materiilor prime, utilizarea metodelor tradiționale, înțelegerea nevoilor clienților, colaborarea cu specialiști de renume și utilizarea tehnologiilor avansate în procesele de producție fac din Martini Professional partenerul ideal pentru cofetari, brutari, maeștri gelatieri, restauratori, baristi, hotelieri, firme de catering, comercianți ambulanți și operatori de street food.