header-mobile-logo
Language
Confezione burro per pasticceria 82%
SELECŢIE

Unt vrac

Calup de unt pentru patiserie, ideal pentru creme, aluaturi dospite și frământate, aluat sfărâmicios în forme și frământat.
Punct de topire: 30-32 °C.
Dettagli
Cod Produs
ABU3CA UNT PENTRU PATISERIE 82 % m.g.
ABU3DA UNT PENTRU PATISERIE 82 % m.g.
Utilizare Format Ambalare Paletizarea
Creme, aluaturi dospite și frământate, aluat sfărâmicios în forme și frământat. Punct de topire: 30-32 °C. Calup de 2,5 kg Cutie de carton 10 kg (4 x 2,5 kg) 780 kg (13 cutii x 6 straturi)
Creme, aluaturi dospite și frământate, aluat sfărâmicios în forme și frământat. Punct de topire: 30-32 °C. Calup de 10 kg Cutie de 10 kg 780 kg (13 cutii x 6 straturi)

Altri prodotti

Burro per pasticceria
confezione-burro-per pasticceria-per-professionisti-piatto-82%-materia-grassa Flat Butter

Linia Burro de la Master Martini pentru creme, aluaturi fermentate și biciuite,...
Burro per pasticceria
Confezione burro per pasticceria 82% Unt vrac

Calup de unt pentru patiserie, ideal pentru creme, aluaturi dospite și...

Produsele noastre

Gama largă de produse Martini Professional este concepută pentru a satisface nevoile celor care lucrează cu pasiune în domeniile cofetăriei, panificației, înghețatei, Ho.Re.Ca. și serviciilor alimentare.

Artizanii și restauratorii găsesc soluții rapide și eficiente în liniile specializate de produse din Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato și Martini Food Service.

Această ofertă completă se bazează pe know-how-ul Unigrà, o companie fondată de Luciano Martini în 1972, lider în comercializarea uleiurilor și grăsimilor alimentare, margarinelor și produselor semifabricate pentru industria alimentară și de cofetărie.

Fiecare produs este dezvoltat, ambalat și distribuit respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. Dezvoltarea unor soluții inovatoare permite profesioniștilor să își îmbunătățească eficiența și creativitatea, surprinzându-și constant clienții.

Atenția acordată materiilor prime, utilizarea metodelor tradiționale, înțelegerea nevoilor clienților, colaborarea cu specialiști de renume și utilizarea tehnologiilor avansate în procesele de producție fac din Martini Professional partenerul ideal pentru cofetari, brutari, maeștri gelatieri, restauratori, baristi, hotelieri, firme de catering, comercianți ambulanți și operatori de street food.