header-mobile-logo
Language
sacchetto di

FARACAO

Mitologia Madagascarului este plină de povești și legende. Printre numeroasele zeități se numără Faravari, zeița apei. Apa este un element fundamental pentru locuitorii, flora și fauna insulei.
Din prețioasele plantații de cacao din Madagascar, stropite cu apă donată de zeitate, se trage FARACAO: ciocolată dulce-amară și foarte aromată, caracterizată de note prăjite cu tonuri de fructe roșii și condimente.
Această ciocolată își poate elibera buchetul mult timp după degustare, datorită unei astringențe ușoare care echilibrează aroma sa puternică de cacao.
Dettagli
COD PRODUS
AQ49ZE ARIBA FARACAO
AQ47ND ARIBA FARACAO
AQ49ZG ARIBA FARACAO
CARACTERISTICI UTILIZARE FORMAT AMBALAJ PALETIZARE
78% cacao 44/47% MG Praline, scoici și mese. 5 kg 10 kg 480 kg (12 cutii x 4 straturi)
78% cacao 44/47% MG Praline, scoici și mese. 1kg x 10 10kg 400 kg (8 cutii x 5 straturi)
78% cacao 44/47% MG Praline, scoici și mese. - 10kg 810 kg (9 cutii x 9 straturi)

Altri prodotti

Discuri
sacchetto di FARACAO

Mitologia Madagascarului este plină de povești și legende. Printre numeroasele...
Discuri
sacchetto di cioccolato in dischi monorigine watacao per cioccolatieri professionisti WATACAO

În Ghana, ca în multe alte țări africane, apa este privită ca o mamă, motiv...

Produsele noastre

Gama largă de produse Martini Professional este concepută pentru a satisface nevoile celor care lucrează cu pasiune în domeniile cofetăriei, panificației, înghețatei, Ho.Re.Ca. și serviciilor alimentare.

Artizanii și restauratorii găsesc soluții rapide și eficiente în liniile specializate de produse din Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato și Martini Food Service.

Această ofertă completă se bazează pe know-how-ul Unigrà, o companie fondată de Luciano Martini în 1972, lider în comercializarea uleiurilor și grăsimilor alimentare, margarinelor și produselor semifabricate pentru industria alimentară și de cofetărie.

Fiecare produs este dezvoltat, ambalat și distribuit respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. Dezvoltarea unor soluții inovatoare permite profesioniștilor să își îmbunătățească eficiența și creativitatea, surprinzându-și constant clienții.

Atenția acordată materiilor prime, utilizarea metodelor tradiționale, înțelegerea nevoilor clienților, colaborarea cu specialiști de renume și utilizarea tehnologiilor avansate în procesele de producție fac din Martini Professional partenerul ideal pentru cofetari, brutari, maeștri gelatieri, restauratori, baristi, hotelieri, firme de catering, comercianți ambulanți și operatori de street food.