header-mobile-logo
Language
CLASSIC

Fondant Sugar

Zahărul fondant Master Martini se remarcă prin plasticitatea, vâscozitatea și consistența optime, fiind perfect pentru glazurarea cassatei siciliene, prăjiturilor cu cremă, eclerurilor și a altor produse de patiserie.
Pe lângă versiunea clasică, preparată cu zahăr brun și zahăr de sfeclă, există o versiune nouă, mai moale, pentru a satisface toate nevoile de producție.
Prin încălzirea ușoară și diluarea zahărului fondant cu apă, se pot obține cu ușurință rezultate diferite, atât în etapa de preparare, cât și pentru glazurarea finală. Cu aceeași simplitate, aceste produse pot fi, de asemenea, colorate amestecându-le cu colorant rezistent la apă.
Dettagli
COD PRODUS
AP00AA Zahăr fondant maro închis standard
AP00BA Zahăr fondant maro închis lucios
AP00CA Zahăr fondant cremos maro închis
PRODUS PLUS UTILIZARE AMBALAJ PALETIZARE
Acoperire și fixare perfectă Glazură pentru cassata siciliană, prăjituri cu cremă, eclere și alte produse de patiserie Găleată de 15 kg 990 kg (11 găleți x 6 straturi)
Textura lungă și elastică Glazură pentru cassata siciliană, prăjituri cu cremă, eclere și alte produse de patiserie Găleată de 15 kg 990 kg (11 găleți x 6 straturi)
Textură moale și elastică, rezistentă la îngheț, albă opacă și complet albă, cu agent de emulsifiere Glazură pentru cassata siciliană, prăjituri cu cremă, eclere și alte produse de patiserie Găleată de 15 kg 858 kg (11 găleți x 6 straturi)

Altri prodotti

Zaharuri
Fondant Sugar

Zahărul fondant Master Martini se remarcă prin plasticitatea, vâscozitatea și...
Zaharuri

Produsele noastre

Gama largă de produse Martini Professional este concepută pentru a satisface nevoile celor care lucrează cu pasiune în domeniile cofetăriei, panificației, înghețatei, Ho.Re.Ca. și serviciilor alimentare.

Artizanii și restauratorii găsesc soluții rapide și eficiente în liniile specializate de produse din Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato și Martini Food Service.

Această ofertă completă se bazează pe know-how-ul Unigrà, o companie fondată de Luciano Martini în 1972, lider în comercializarea uleiurilor și grăsimilor alimentare, margarinelor și produselor semifabricate pentru industria alimentară și de cofetărie.

Fiecare produs este dezvoltat, ambalat și distribuit respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. Dezvoltarea unor soluții inovatoare permite profesioniștilor să își îmbunătățească eficiența și creativitatea, surprinzându-și constant clienții.

Atenția acordată materiilor prime, utilizarea metodelor tradiționale, înțelegerea nevoilor clienților, colaborarea cu specialiști de renume și utilizarea tehnologiilor avansate în procesele de producție fac din Martini Professional partenerul ideal pentru cofetari, brutari, maeștri gelatieri, restauratori, baristi, hotelieri, firme de catering, comercianți ambulanți și operatori de street food.