header-mobile-logo
Language

Alune

Nocciole per pasticceria per professionisti per dolci e panificati

Prin controale scrupuloase și combinând tradiția cu tehnologia de ultimă oră, alunele prăjite Master Martini își păstrează pe deplin proprietățile organoleptice și nutriționale. Procesul de fabricație, care combină tradiția și tehnologia, păstrează și îmbunătățește calitatea acestora, garantând un standard de control de neegalat. În special, faza de prăjire, o etapă foarte importantă și delicată, este realizată la perfecție. Prăjirea garantează culoarea aurie tipică a produsului, intensifică aromele și îi conferă textura crocantă potrivită. Pentru a obține boabele, alunele sunt supuse procesului de degresare și atât alunele întregi, cât și boabele sunt imediat ambalate în vid, astfel încât profilul aromatic să fie complet păstrat.

Nocciole per pasticceria per professionisti per dolci e panificati
Alune
Le Toste

Gama Le Toste cuprinde două tipuri de produse, ideale pentru toate utilizările, ambele caracterizate printr-o calitate ridicată: alune întregi prăjite…

Accesați produs >>